Skocz do zawartości

[rama] Accent Peak 26er rozmiar

mrSpock

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam,

to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich serdecznie.

Czytam o tych rozmiarach i dalej jestem w kropce, mam wzrost 178, do krocza 81cm, chcę kupić na nowy sezon Peaka 26er (myślę o XC, jakiś maraton, ewentualnie jazda po górach w formie turystyki (zaawaqnsowanej) ) wydaje mi się,że rozmiar M-ka spowoduje budowę roweru z takim nastawieniem ale sprzedawca wciska i nagaduje na L-kę. Jestem trochę skołowany, mogę Was prosić o poradę??

Pozdrawiam

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Hej,

to również mój pierwszy post na forum - powitać Wszystkich!

Mam nadzieje że uzyskam odpowiedź :-)

Szukałem szerszego info nt. ramy Accent Peak 26" i tak tu do Was trafiłem.

Inne tematy ws. tej ramy są zamkniete, to zapytam tutaj: jaki suport pasuje do tej ramy??

Reszta wydaje mi się na razie w miarę jasna.

pzdr!

Napisano
  W dniu 26.02.2015 o 21:11, pieterkla napisał:

Witam,

to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich serdecznie.

Czytam o tych rozmiarach i dalej jestem w kropce, mam wzrost 178, do krocza 81cm, chcę kupić na nowy sezon Peaka 26er (myślę o XC, jakiś maraton, ewentualnie jazda po górach w formie turystyki (zaawaqnsowanej) ) wydaje mi się,że rozmiar M-ka spowoduje budowę roweru z takim nastawieniem ale sprzedawca wciska i nagaduje na L-kę. Jestem trochę skołowany, mogę Was prosić o poradę??

Pozdrawiam

L

W dniu 15.08.2015 o 16:56, karep napisał:

Hej,

to również mój pierwszy post na forum - powitać Wszystkich!

Mam nadzieje że uzyskam odpowiedź :-)

Szukałem szerszego info nt. ramy Accent Peak 26" i tak tu do Was trafiłem.

Inne tematy ws. tej ramy są zamkniete, to zapytam tutaj: jaki suport pasuje do tej ramy??

pzdr!

Standardowy BSA

Napisano
  W dniu 15.08.2015 o 16:56, karep napisał:

Hej,

: jaki suport pasuje do tej ramy??

pzdr!

Suport BSA .

Napisano

Dziękuję koledzy za szybką odpowiedź.

Znacie też może szerokość? Taka sama jak u większych braci (27,5", 29") - 73mm? W sieci znalezione.

pzdr!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.