Skocz do zawartości

[rower] full-czy opłaca się ?

Mab

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich serdecznie - na wstępie, jako nowy na forum :)

Proszę o opinie na temat roweru, mogę go kupić za 1100zł  pytanie czy warto? 

oto opis :

materiał ramy- ALUMINIUM

rozmiar- 48,5 cm-19 cali (WYSOKOŚĆ) OD POCZĄTKU RURKI POD SIODŁOWEJ DO ŚRODKA WKŁADU SUPORTU

koła- 26 cali aluminiowe TYLNE MAVIC X221 NA PIAŚCIE SHIMANO DEORE LX, PRZEDNIE GIPIEMME TECNO przerzutka tył- SHIMANO DEORE XT przerzutka przód- SHIMANO DEORE LX korba- SHIMANO DEORE LX ALUMINIOWA pedały- WELLGO manetki- SHIMANO DEORE 3x8 BIEGÓW hamulce- HYDRAULICZNE, PRZEDNIE MAGURA HS 33, TYLNE MAGURA HS 33 RACE-LINE amortyzator-XC-PRO Z MANETKĄ BLOKADY SKOKU ORAZ MANETKĄ U-TURN kierownica- ALUMINIOWA UNO mostek- ALUMINIOWY RITCHEY WCS sztyca podsiodłowa- ALUMINIOWA damper tył- SPRĘŻYNOWY FOR TOUGH SHOCK

stery- FSA

niewiem co to za rama, gościu co sprzedaje też, szkoda że tylko jedno zdjęcie się mieści. Proszę o jakieś opinie- osprzęt ma dobry i generalnie chodzi mi tu o tę ramę czy ktoś może wie co to???

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

post-178953-0-06301100-1409074083_thumb.jpg

Napisano

Zobacz ile kosztuje nowy full na tym sprzęcie, po ile chodzą używki.

Albo to jakieś padło, albo rower jest kradziony, a to, że właściciel nie wie co to jest rama dobrze nie wróży.

Napisano
" Nie opłacalne , ta rama sie do niczego nie nadaje. Za 1100zł nie kupisz fulla tylko co najwyżej ramę full . 
Szukaj sztywniaka w tej cenie " -- i o to mi chodziło, dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)
Temat zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...