Mab Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkich serdecznie - na wstępie, jako nowy na forum Proszę o opinie na temat roweru, mogę go kupić za 1100zł pytanie czy warto? oto opis : materiał ramy- ALUMINIUM rozmiar- 48,5 cm-19 cali (WYSOKOŚĆ) OD POCZĄTKU RURKI POD SIODŁOWEJ DO ŚRODKA WKŁADU SUPORTU koła- 26 cali aluminiowe TYLNE MAVIC X221 NA PIAŚCIE SHIMANO DEORE LX, PRZEDNIE GIPIEMME TECNO przerzutka tył- SHIMANO DEORE XT przerzutka przód- SHIMANO DEORE LX korba- SHIMANO DEORE LX ALUMINIOWA pedały- WELLGO manetki- SHIMANO DEORE 3x8 BIEGÓW hamulce- HYDRAULICZNE, PRZEDNIE MAGURA HS 33, TYLNE MAGURA HS 33 RACE-LINE amortyzator-XC-PRO Z MANETKĄ BLOKADY SKOKU ORAZ MANETKĄ U-TURN kierownica- ALUMINIOWA UNO mostek- ALUMINIOWY RITCHEY WCS sztyca podsiodłowa- ALUMINIOWA damper tył- SPRĘŻYNOWY FOR TOUGH SHOCK stery- FSA niewiem co to za rama, gościu co sprzedaje też, szkoda że tylko jedno zdjęcie się mieści. Proszę o jakieś opinie- osprzęt ma dobry i generalnie chodzi mi tu o tę ramę czy ktoś może wie co to??? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
marcin1212 Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Osprzęt może i ma dobry, ale pytanie w jakim stanie. .
jasinski21444 Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie opłacalne , ta rama sie do niczego nie nadaje. Za 1100zł nie kupisz fulla tylko co najwyżej ramę full . Szukaj sztywniaka w tej cenie
Pedalarz Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Zobacz ile kosztuje nowy full na tym sprzęcie, po ile chodzą używki. Albo to jakieś padło, albo rower jest kradziony, a to, że właściciel nie wie co to jest rama dobrze nie wróży.
Mab Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Napisano 27 Sierpnia 2014 " Nie opłacalne , ta rama sie do niczego nie nadaje. Za 1100zł nie kupisz fulla tylko co najwyżej ramę full . Szukaj sztywniaka w tej cenie " -- i o to mi chodziło, dziękuję wszystkim za odpowiedzi Temat zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.