Skocz do zawartości

[częsci]cały rower na części XTR, ZTR, SID, carbon, XT

lesieque

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kupiłem nowy rower, a stary zalega w piwnicy. Mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie.

-Amorek sid race 2010. Biały z manetką na kierownicę  w stanie bdb- cena 800zł

-rama felt RXC one 19" pod koła 26" carbonowe, tylne widełki. Waga ~1500g Technicznie bdb, wizualnie db- 400zł w zestawie stery, hak przerzutki i przelotka na linki (dolne prowadzenie linek)

-koła ZTR alpine, piasty novatec 711/712, sapim, 1380g komplet z taśmą stans-a do bezdętki 800zł

-przerzutka tylna XTR 960 SGS po tuningu śrubkowym. stan bdb, brak większych zarysować, wózek prosty 192g 170zł

-hamulec przedni xtr 975. Mocowanie zacisku na PM. 200zł

-hamulec tył klamka xt775, zacisk deore M555. działa bardzo pewnie pomimo pomieszania grup 150zł

-opony RoRo. 2.1 x2 lub 2.25 wszystkie zwijane. 50zł/sztuka

-korba truvativ stylo pod napęd 3x9. Obdrapane ramiona od butów. Zebatki 44/32/22 80zł

-korba specialized S1250. napęd 2 rzędowy. zebatki 24x36. zjechany lakier przez buty j.w 80zł

-koła chińskie wzorowane na mavickach. Czerwone obręcze i piasty, waga około 1800g. 250zł

-mostek syntace F99 105mm stalowe śruby 106g. 120zł

-przerzutka tył XT shadow+ pod 10sp. przejechane dosłownie 3 dni. Zdjęta z nowego roweru. stan igła. 250zł

do wszystkich cen nalezy doliczyć koszty wysyłki. Rower w całosci (jak i pojedyncze części) można oglądać w Warszawie.

Ważę 68kg i jak łatwo sie domyślić mieszkam w Warszawie dlatego części nie były użytkowane w błocie w górach dlatego ich stan w wiekszości (przynajmniej techniczny) jest prawie idealny. Gorzej z wizualnym, patrz rama, korba, ale myślę, że jest to norma przy używaniu roweru.

zdjęcia podeślę na maila chyba, że znajdę trochę czasu i stworzę jakąś galerię, ale bezpieczniej będzie przez wiadomości na PW. Pracuję wieczorami, więc proszę o cierpliwosć gdybym nie odpisywał 2-3 dni

Napisano

Gdyby kolega nie wziął korb, to chętnie będę następny, proszę o zdjęcia na leo1.uszczelniacz@gmail.com

Napisano

Przepraszam bardzo, ale tak jak pisałem pracuje i bedę miał trochę obsuwu. Dzisiaj mam wolne i przyszły tydzień, więc jeżeli nie dziś na początku przyszłego tygodnia będę wrzucał i rozsyłał zdjęcia poszczególnych części. No i przepraszam, że się nie odzywałem przez te kilka dni :)

Czerwone kółka na 26" sprzedane.

Napisano

dzisiaj robie galerię ze zdjęciami gdzie będę dorzucał wszystko jak idzie, bo nie jestem wstanie wszystkiego pokazac od razu.
W odpowiedzi na różne pytanie:
1. amor ma sterowkę 20cm. Rysa jedynie na naklejce (jest zdjęcie)
2. wymiary ramy:

górna rura: 600mm

główka ramy: 130mm

widełki(dolny trójkąt): 425mm
             rozmiar ramy: 490mm
           rozmiar sztycy: 27,2
                         stery: pół zintegrowane

https://plus.google.com/u/0/photos/106395606938977002959/albums/6054509500585441185

Napisano

przerzutka XT shadow+ sprzedana

koła ZTR alpine sprzedane

klamki hamulcowe AEST sprzedane

z rzeczy których nie wymieniałem w postach wyżej doszły:
-pedały platformowe czerwone 260g komplet 120zł

-pedały platformowe czarne 257g komplet 120zł
dzisiaj dojdą jeszcze inne "duperele" AESTa i budżetowe koła pod 26, 28 i jakies luźne opony drutowane po 30zł za dwie sztuki. Gumy prawie nówki

Napisano

pedały czerwone platformowe oraz czarne platformowe sprzedane

grip shifty sram plasma sprzedane

z nowych rzeczy pojawiły się:

przerzutka przód dura ace 7900 za 100zl

hamulce tył xt775+deore 555+metaliczne klocki stan super 110zł

kierownica KCNC rampant nie przycinana za 50zł

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...