mario800 Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 WItam!Mam do wydania 350zł na nowe spodenki, koszulkę, rękawki i nogawki, wiem że to nie za dużo, ale właśnie takim budżetem dysponuje Zależy mi na tym, aby nie było na nich więcej niż 3 kolorów, chce tylko czarny, czerwony lub biały. Rękawki to widziałem na allegr do 50 zł można dorwać, możecie polecić szczególnie jakieś? A jeśli chodzi o koszulkę i spodnie najlepiej aby był to komplet. No i jeśli macie jakieś ciekawe ciepłe nogawki to w razie czego mogę do nich jakieś pieniądze dołożyć. Proszę o pomoc w znalezieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Lepiej kupić długie spodnie + bluze jak dla mnie ja mam długie spodnie i 2 bluzy,jedna na długi rękaw ocieplana,a druga to softshell rowerowy. Ten drugi nadaje sie na całą zime,pierwsza bluza do zimy,potem chyba było by troszke za zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario800 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 To chętnie też zobaczę propozycję tego typu zestawów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Bluzę mam na takim jakby polarze,akurat na zamówienie robiona,softshel i spodnie z lidla z 2012 roku,więc szukaj po sklepach i internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.