gavron04 Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Witam. Przymierzam się do zakupu pierwszych butów spd. Jeżdżę na kolarzówce, ale ze względu na to, że trochę zawsze przejdę podczas "trasy" itp zdecydowałem się na pedały mtb + buty mtb. Pedały już mam PD-M520. Najbardziej podobają mi się oraz wg recenzji/opisów osób, które je mają/mieli > shimano xc50n. Czy do tej kwoty, tj 400zł, znajdzie się coś jeszcze ciekawego? Pozdrawiam Druga opcja to LOUIS GARNEAU MONTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Monte nie polecam, miałem przez chwilę i sprzedałem. Kompletnie mi nie podeszły, wykonanie jakieś takie hmmm. Polecam za to Specialized w tym budżecie model Comp z klamrą. Najlepsze buty na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gavron04 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Na allegro tylko rozmiar 45, a google to od 500zł w górę. Budżet maks 400zł A Mavic Rush ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.