Skocz do zawartości
  • 0

Rower Author ( dosyć stary)

Gość Dominik

Pytanie

Gość Dominik
Napisano

witam, piszę w sprawie roweru Author Kinetic, nwm dokładnie ile ma lat ale jest dość stary :P

nigdy nie interesowałem się jakimś profesjonalnym  "śmiganiem na rowerze" ani grzebaniu przy nim, zawsze coś tam sobie sam potrafiłem zrobić, nwm dętkę zmienić...

Do skorzystania z takiego forum zmusiło mnie kilka problemów związanych właśnie z tym rowerem: ( paczka zawiera kilka zdjęć, zapakowana, do ściągnięcia, spakowana w archiwum, na kilku pierwszych zdjęciach jest widoczna rozebrana przednia zębatka ( czy jak to nazywacie), a do roweru jest zamontowana zębatka z innego roweru.)

link do paczki:

http://speedy.sh/epjfY/Nowy-folder.rar

po zmianie zębatki dzieje mi się takie coś, że podczas jazdy gdy mocniej wcisnę pedał to spada natychmiast łańcuch... ;[

ogarnołem co tam się dzieje i po 1 : łańcuch jest zbyt luźno, a po 2 ta zębatka nie pasi tutaj bo ma inny rozstaw

mam prośbę, czy ktoś mógłby mi powiedzieć czemu się tak z tym łańcuchem dzieje, i czy to jest przez jeden z powodów które podałem powyżej.?

i drugą prośbę prosiłbym, jeśli ktoś w ogóle kojarzy taki rower, ( wiem że na pewno był kupiony z 5 lat temu, ale na pewno więcej) i że byl kupiony w secesji w Krk.) niech mi powie jakie tu są części, i gdybym chciał wymienić tylnią, przednią zębatkę, łańcuch lub inne części jakie powinienem wybrać?> i czy z tej zębatki na zdjeciach coś jeszcze będzie bo jest skrzywiona.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...