PietrekGliwice Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Witajcie, mam pytanie. Właśnie odebrałem po naprawie gwarancyjnej koło z wymienioną piastą tylną z Drakara 29 V40. Po zamontowaniu koła do roweru okazuje się, że koło ociera o dolną część widełek. Czy ktoś mi powie, co może być powodem? Co z tym zrobić? wcześniej było centralnie na środku... dzięki z góry za info. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 może jest krzywo założone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machinehead Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Serwisant składał koło do kupy na nieskalibrowanej centrownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter105 Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Najlepiej będzie jak pójdziesz do serwisu i im pokażesz w czym problem. Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Peter105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PietrekGliwice Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 dzięki za pomoc, dowiedziałem się, że prawdopodobnie przy składaniu piasty i 'nawlekaniu' szprych te z prawej strony są za mocno naciągnięte ( 'bicia' koła nie widać), przez co oś piasty i oś koła nie pokrywają się. serwis dał d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi