amikoma Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Zastanawiam się nad kupnem tej kurtki http://www.mikesport.pl/rogelli-trapani-zimowa-kurtka-rowerowa-softshell-czerwona.html Kurtka do jazdy podczas chłodniejszych dni jesienią i zimą. Co sądzicie o tym wyborze, jeśli ktoś miał okazję jeździć w tej kurtce, prosiłbym o podzielenie się wrażeniami Jeśli nie ta to jaką inną kurtkę polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amikoma Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Który model byście bardziej polecali rogelli trapani czy mordano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 5000 oddychalnosci, to tak, jakby jej w ogole nie bylo. Czlowiek w ciagu doby wydala okolo 6000-6500 przy normalnym funkcjonowaniu bez zadnego wysilku. Takze, jak sie pocisz, to sauna murowana. Poszukaj softa bezmebrany z plastrem miodu na plecach dla lepszego odprowadzania ciepla. Rogelli mialo cos takiego w swojej ofercie. Awaryjnie jakas cerata przeciwdeszczowa, jakby zaczelo mocniej padac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amikoma Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 możesz polecić jakiś konkretny model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tem model to Rogelli Trento, tylko nie wiem, czy go nadal dostaniesz to raz. Dwa nie wiem, jak duzy jestes, ale ja mam 180 cm. i 83 kg. Z rogelli zawsze bralem xl, gdzie z tabeli wychodzilo niby L, jak ktos jest szczupakiem to bierze, jak w tabeli, ja musialem wziac rozmar wiekszy, ktory jest idealny. Z innych to Altura transformer lub Endura rebound. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amikoma Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Mam 182 i 65 kg a co sądzisz o tej bluzie http://www.mikesport.pl/odziez-rowerowa/bluzy-rowerowe/mimo-design-zen-wind-bluza-rowerowa-z-membrany-kolor-fluor.html?utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Parametry tej membrany na papierze wygladaja calkiem spoko, pytanie jak w praktyce, bo pierwszy raz slysze o niej. Co do firmy to sie nie wypowiem, bo nic od nich nie mam. Ogolne z opisu bluza prezentuje sie calkiem niezle. Pytanie, jak bedzie w praktyce Moze nich inni cos dodadza od siebie, lub forumowicze posiadajacy ciuchy tej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amikoma Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 z opisu faktycznie spoko, ale nie znalazłem za dużo opinii o tym ciuchu w sieci, więc chyba poczekam może ktoś się tutaj wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.