Konrad5554 Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Witam , na ten cel chciałbym przeznaczyć ok 700 zł myślałem nad odzieżą drużynową np.CANNONDALE PRO ze względu na jasno zielony kolor bardzo mi się podoba ale niestety nigdzie nie mogę znalezć długich spodni. Tygodniowo robię 300-400km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Zastanów się nad tym Kupujesz bo chcesz mieć dobre rzeczy na jazdę czy dlatego, ze ci się podoba. Jeśli chodzi o wygląd to nie mamy nic do gadania i możemy szukać spodni (które raczej będą czarne). Jeśli jednak chcesz dobrą odzież w tej cenie jest wiele innych propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad5554 Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Wygoda to podstawa oczywiście chce zobaczyć propozycje 700zł to nie mało kasy dlatego chciałbym jakoś połączyć wygodę i wygląd czarny to trochę oklepany kolor ale wiem ze 70% ma właśnie taki kolor niestety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad5554 Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 A co sądzicie o firmie Pearl Izumi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.