grzegorz1988wroc Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Zakupilem Endure Babaa Base Layer i szału dostaje siedząc w tym nieruchomo. Czy to kiedykolwiek przestanie gryźć? Niby wszędzie piszę jakie to mile w dotyku, a mojej koszulce bliżej do narzędzia tortur, może trafił mi się felerny towar? Jakie wrażenia użytkowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Masz widocznie wysoki próg wrażliwości, raczej nic na to nie poradzisz. Mam tak samo w przypadku wielu ciuchów, które wykonane są np z wełny i mają być jako pierwsza warstwa. Używałeś jej już? Jeśli nie to zwróć sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1988wroc Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Właśnie wróciłem z drugiej przejażdżki z Babaa+Fs260. Przy 13*C za miastem pod wiatr zaczynało być chłodno. Może po praniu będzie mniej gryzło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Może tak: ja - mimo sugestii producentów - piorę ciuchy sportowe tak jak wszystkie i ze wszystkimi, to znaczy że używam pralki, wirowania, suszenia i płynów zmiękczających. Osobiście nie zauważyłem by wpłynęło to w jakikolwiek negatywny sposób na działanie takich ciuchów (mam ich bardzo dużo) - a niektóre z nich faktycznie - nawet jeśli są całkowicie syntetyczne - potrafią podgryzać. Więc może upierz w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1988wroc Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Po praniu z resztą rowerowych ciuchów przestało drapać lub ja dzisiaj nie zwracałem na to uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.