jhmp Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 PowitaĆ! Dzisiaj rozmawiałem z dalszym sąsiadem Jest on kolarzem już od dobrych 40 lat. Podczas rozmowy powiedział mi abym poćwiczył interwałami. Czytałem o nich (np. o Win Gate) ale jakoś nie moge sobie dobrać odpowidnich interwałów dla siebie. Mam 167cm wzrostu, 50kg wagi. Zależmy mi na tym aby osiągnąć dobre efekty nie koniecznie w którkim czasie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlk Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Treningiem powinieś rozwijać swoje najsłabsze strony. Ciężko coś doradzić to nie są opony czy spodeniki - kup te bo sa najlepsze. Trening to bardzo indywidualna kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhmp Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 No to skoro tak to czemu tak naprawde słurzy trening interwałowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 słurzyPóki co to widzę, że interwałowo stosujesz ortografię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogo Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ile ty kolego masz lat ? Sądzac po twojej wadze i wzroście to jeszcze rośniesz, chyba ,że się myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhmp Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Mam 14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 To po prostu jeździj jeśli Ci się to podoba i rozwijaj się, z czasem będzie coraz lepiej. Jak zależy Ci na jakiejś przygodzie w kolarstwie, to może spróbuj zapisać się do jakiegoś klubu, z trenerem, który ułoży Ci plan treningowy, bo samemu to niezbyt Ci to wyjdzie skoro zadajesz takie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhmp Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 na razie planujemy z rodzicami jakiś trenażer rolkowy na zime, poćwicze troche kadencje i wytrzymałość. Może jakoś sie dogadam z sąsiadem bo jak mówiłem koleś ma już doświadczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.