Skocz do zawartości

[rower] Kross Berg 2013 za 600 zł

TrN94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Forumowiczów 

Mam pytanie czy opłaca się kupić rower Kross Berg 2013 z gwarancją za 600 zł. Rower jest sprawny poza skrzypiącym suportem. Wiecie może jaki jest koszt w ostateczności kupna nowego suportu? Rower ma służyć mi do jazdy rekreacyjnej sądzicie, że to dobry wybór. 

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam ; ) 

Napisano

nigdzie nie moge znalezc specyfikacji tego modelu, ale jak za 600 zł na gwarancji to na pewno sie opłaca ( jeśli jest w dobrym stanie oczywiscie ) nowy w promo kosztował ok 1200. Jak nie szalejesz na rowerze to myśle ze w zupełnosci wystarczy. 

Koszt nowego suportu to sa ceny od 20 zł na allegro. Do tego musisz doliczyc wymiane.

Napisano

Witam Forumowiczów 

Mam pytanie czy opłaca się kupić rower Kross Berg 2013 z gwarancją za 600 zł. Rower jest sprawny poza skrzypiącym suportem. Wiecie może jaki jest koszt w ostateczności kupna nowego suportu? Rower ma służyć mi do jazdy rekreacyjnej sądzicie, że to dobry wybór. 

to jest Kross Berg czy rower crossowy Berg :icon_question:  ja znalazłem coś takiego z rowerów Berg http://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkty/rowery/mtb_26_hardtail:mtb_26_full:mtb_29er_hardtail:mtb_29er_full:mtb_650b_hardtail/berg_cycles

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...