Diagnose Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam wszystkich.NIestety w wyniku nieuwagi jednego idioty w samochodzie, doznałem peknięcia głowki kości promieniowej.Czy ktoś z was przechodził cos podobnego?Czy po takim urazie nie zachowały się żadne bóle lub inne niedogodności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 miałem nasade kości promieniowej z przemieszczeniem i nie doskwiera mi nic obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diagnose Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ile czasu zajął powrót do pełnej sprawności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Miałem wypadek na rowerze 19 czerwca złamałem głowkę kości promieniowej w łokciu i do tej pory jestem na zwolnieniu i nie wolno mi jęździć rowerem do min 10 września tak zapowiedział mi ortopeda . Nie mogę narzekac za bardzo bo wypadek był z mojej winy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fizjo Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Pamiętaj o stosowaniu się do zaleceń lekarza odnośnie ochrony gojącej się kości, a następnie powinieneś przejść rehabilitację pod kątem powrotu na rower. Tak postępując, czas przerwy w jeżdżeniu będzie najkrótszy, a ryzyko bólu lub innych dolegliwości najmniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.