PASJAiHOBBY Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam, chciałbym się zapytać Was czy ten oto rower nadaje się na lekki pump track, niskie hopki itd. Ew. co w nim wymienić/zmienić. Rozmiar ramy 19", koła 26", piasty Joytech, hamulce tarczowe przód, tył Tektro Aquila, układ napendowy Shimano, przerzutki przód 3, tył 7, korba sr suntour, suport nie wiem, pedały dartmoor, poliwęglan, piny plastik, amorek suntour xct, kierownica, mostek niestety nie wiem. Dziękuję z góry.
Kozek Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Na takim rowerze szkoda zdrowia, widzę dwie opcje: -"stracisz jajka" -stracisz zęby kiedy puści główka ramy jest też trzecia opcja, którą przeżyłem na własnej skórze, kiedy za małolata zachciało mi się hopek na arkusie za niecały tysiąc złotych -pęknie Ci korba i "stracisz jajka", takie dwa w jednym
PASJAiHOBBY Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Napisano 22 Sierpnia 2014 Dobrze, dobrze. Jeszcze powiem, że te hopki nie będą hiper mega duże. Może zmiana ramy, korby? Opłaca się?
marco68 Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 To nie jest rama do tego sportu ,inna geometria, nie ma wzmocnień, zwykłe mtb.
PASJAiHOBBY Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Napisano 22 Sierpnia 2014 A jeżeli bym zmienił ramę, przecież koła 26" pasowały by, kiera, amorek również.
marco68 Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Skoro nie słuchasz ludzi którzy trochę więcej wiedzą od ciebie to rob co chcesz. Spróbuj zrobić nawet paralotnie z tej ramy .
nopel Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Chłopie, nie da się na tym latać.Nie to geo ramy, amor nie ten, mostek za długi. Porozbijasz się. uwierz - wiem co mówię, tak samo jak koledzy wyżej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.