Skocz do zawartości

rower ZZR HURAGAN z roku 1966

palkins86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ile jest wart rower huragan z roku 65 66 ma na sprzedaż w stanie jak na te lata idealny wszystko orginalne nawed takie gadzety jak papka szaszetka pod siadelko na klucze karta kupna papiery tak jak by sie kupilo dzis w sklepie watpie czy w polsce jest taki prosze doradzenie mi i gdzie mozna sprzedac  bo ja na nim nie bede już na nim smigal z gury dziekuje

Napisano

Witam ile jest wart rower huragan z roku 65 66 ma na sprzedaż w stanie jak na te lata idealny wszystko orginalne nawed takie gadzety jak papka szaszetka pod siadelko na klucze karta kupna papiery tak jak by sie kupilo dzis w sklepie watpie czy w polsce jest taki prosze doradzenie mi i gdzie mozna sprzedac  bo ja na nim nie bede już na nim smigal z gury dziekuje

zdjecie dopiero zrobie  bo rower jest u mojego dziadka huragan stoi w piwnicy jakies 30lat  zabespieczony falia jak bede to zrobie kilka fotek chce tak sie dzowiedzie zorientowac w cenach 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...