Festyk Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam! To mój pierwszy post na forum, jednak czytam je od dłuższego czasu jako ogromną skarbnicę wiedzy. Przyszedł czas kiedy muszę zadać pytanie i jest to jedyne miejsce gdzie mogę znaleźć odpowiedź. Prowadzę właśnie konwersację mailową z pewnym człowiekiem, który twierdzi, że sprzedaje zacisk br-m596. Problem polega na tym, że zdjęcia jakie zamieścił są niewyraźne i nawet jak poprosiłem o lepsze to otrzymałem poruszony, nieostry obrazek. Mimo to, nawet na ich podstawie, można stwierdzić, że zacisk ten nie przypomina z wyglądu zdjęć br-m596. Bardzo bym prosił o informację co to jest za hamulec i skąd się biorą różnice w wyglądzie. Link do zdjęcia: http://1drv.ms/1vqla8N Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Według mnie to jest deore kolega ma identyczny zacisk. Ale poproś o zdjęcia napisu na zacisku czy jest deore. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez siejak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Festyk Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ok, to czemu na zdjęciu z tego linka http://cycle.shimano-eu.com/publish/content/global_cycle/en/nl/index/components/mountain/deore_m590/product.-code-BR-M596.-type-.bl_mountain,br_mountain.html zacisk nie posiada żadnych oznaczeń w miejscu, gdzie tamten ma nadruki? Shimano w pewnym momencie zmieniło lekko design tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Bo to jest 2 strona zacisku nawet widać ze tamte napisy są od strony przewodu a to jest przeciwna strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Festyk Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 No tak...o tym nie pomyślałem. Aż mi głupio. Dzięki wielkie za pomoc. Ostatnie pytanie: 100zł za taki hamulec w dobrym stanie to uczciwa cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Jak klocki są w dobrym stanie to można brać. Jak klocki końcówka wez -20zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 witam, mam u siebie 596 i wyglądają podobnie, poproś o zdjęcie z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 22 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 To na 100% Br596. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Ta est Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi