Sniffles Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam. Przyszedł czas na zmiane obręczy. 1. Chcę wykorzystać moje obecne piasty Novateca. 2. Rozmiar koła 26', 32 otwory. 3. Będą współpracowały z oponami Race King 2.2, więc muszą być odpowiedio szerokie. 4. Hamulce: tylko i wyłącznie V. 5. Cena za sztukę: do 80zł 6. Najważniejsze kryteria: kolor czarny, (ewentualnie srebrny, biały odpada) i wytrzymałość. Waga nie ma znaczenia. Przy okazji pytanie: niedawno pojawił się u mnie szum tylnej piasty. Jest on jednak tylko wtedy, gdy nie pedałuję. Czy powinienem się tym przejmować?
provid Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Nie napisałeś jaki model piasty masz ale wnioskuje ze jest na lozyskach maszynowych, wiec profilaktycznie możesz je wymienić. Koszt od 3-20 zł zależy jakie sobie wybierzesz. Jeśli chodzi o obręcze i nie potrzebujesz jakichś super wypasionych, to wystarcza jakieś Accenta. Model Airplane bodajże kosztuje w granicach 60-70 zł sztuka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.