NightVegas Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam wszystkich , zakupilem szose jak i reszte potrzebnych mi bajerów. Przy wiekszych predkosciach zauwazylem ze lzawia oczy , pomyslalem rowniez o tym zeby zabezpieczyc oczy np przed jakim kolwiek owadami. Tak wiec prosze o porade jakie kupic okulary tak do 200 zl , ale milo bylo by jak najtaniej , wiadomo. Zalezy mi na tym by dobrze widziex przez nie , zeby nie byly za ciemne, w nocy moze byc problem. Nigdy nie nosilem okularow , nie lubie nosic itd , lecz w tym wypadku musze sobie cos sprawic. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Najtaniej, to z Lidla Lub coś dobrego w przyzwoitej IMHO cenie Alpina Twist Three 2.0 VL Tin/Varioflex Black Glasses ewentualnie na nocne wyprawy dokupić do kompletu Alpina Twist Three 2.0 VL Replacement Lenses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 22 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ja mam takie i jestem zadowolony: http://allegro.pl/okulary-rowerowe-shadow-accent-gratisy-b-i4487373885.html Dobre wykonanie, 3 pary szkieł na różne warunki, fajne etui. Cena też niewysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ess crosshair bedziesz mial ciemna szybke, na noc/ciemne warunki dokupisz żółta albo przezroczysta i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzoryk Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Sprawdź sobie okularki BBB BSG. Sam posiadam model BSG 32 - zakupiony bodajże w styczniu za 200zł - teraz widzę że ceny skoczyły w górę. Modele BSG posiadają chyba te same szkła - różnią się tylko wyglądem. Okulary naprawdę fenomenalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Eee tam, śmiejecie się z okularów z Lidla, a jakość produktów Crivit znacznie przewyższa ich cenę. Ja tam przejechałem w okularach właśnie z Lidla już jakieś 2000 km a przejechałbym więcej gdybym bardziej lubił jeździć w okularach. Wciąż są w dobrym stanie, pomimo częstego wymieniania szkieł i korzystania również przy podkaszarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyotrech Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Nie drogie i nie najgorszej jakości okulary robi UVEX. Ostatnio kubiłem UVEXy z białymi szkłami za coś około 60zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ostatnio, w piątek, na otwarciu Decathlonu Easy w moim mieście kupiłem po jednej sztuce takich:- http://www.decathlon.pl/okulary-arenberg-kat-3-orao-id_8118521.html - http://www.decathlon.pl/okulary-arenberg-kat-1-id_8118519.html - http://www.decathlon.pl/okulary-arenberg-kat-0-id_8118518.html po 18 zł. Sporo kryją, dobrze przylegają, nie zniekształcają widoku, nie musiałem ich poprawiać na nosie no i przy sobotnim zjeździe na poziomie 70 km/h oczy miały komfort braku wiatru jakiego nie zaznały w mniejszych lidlowych crivitach. Dzięki przeźroczystym oprawkom wzrasta bezpieczeństwo na drodze. Już nie raz za oprawkami w okularach które je mają schował mi się cały samochód kiedy tylko rzucałem szybko okiem do tyłu przed skrętem. Całość, oczywiście za wyjątkiem zauszników i zawiasów, jest odlana z jednej części, więc nic nie będzie odstawać, trzeszczeć i wypadać. Tyle że to nie znana szerzej marka i nie będzie się czym chwalić w towarzystwie. Dla przyzwyczajonych do polaryzacji tez trudno będzie się pogodzić z jej brakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.