turysta Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 No i nadeszła ta wiekopomna chwila. Zakupiłem sobie korbę Deore XT 2006. Mam wszystko potrzebna do załorzenia nowej, lecz problem pojawia się w miskach starego suportu. Te ów miski nie chcą się odkręcić! Zgodnie z zaleceniami: lewa w lewo, prawa w prawo. Juz prawie te ząbki na miskach do odkręcania i przykręcania zciachałem. Jest inny sposób na wykręcenie tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dualowiec Joe Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 miske od strony korby (od strony blatow) odkrecasz w odwrotna strone... najpierw ja odkrec wyjmij suport a potem odkrec druga miske... napisz jak wsyzstko bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Tzn. od strony korby odkręcam w prawą stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no właśnie od strony napędu jest lewy gwint,a od po drugiej stronie gwint normalny (prawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Mieszacie chłopakowi w głowie a przecież już z pierwszego posta wynika, że dobrze odkręcał - prawa strona (ta z zębatkami) w prawo, lewa w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.