qrak85 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. To mój pierwszy post na forum a nigdzie nie moge znaleźć pomocy. Otóż uszkodziłem piwot w amorze i potrzebuje go kupić w sklepie we Wrocławiu ale nigdzie nie mają (szok). Zostają mi tylko poszukiwania w internecie. Czy ktoś może mi powiedzieć który z tych piwotów mam kupić: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&string=Piwot+wkr%C4%99cany&search_scope=category-16447&bmatch=seng-v6-p-3-spt-0718 Zdjęcie amora w załączniku. Przepraszam nie ten dział. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez qrak85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Jak chcesz to ci wyślę stare dolne lagi z XCM-a i sobie tam odkręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrak85 Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dzięki. Jakiś sposób odkręcania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klecko Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Otóż uszkodziłem piwot w amorze Tej majster może byś napisał coś więcej, ułamałeś go w goleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrak85 Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Głównie chodzi mi o to jaki mam kupić. Przy odkręcaniu v-brake został razem z hamulcem i nie da rady go odkręcić bo się zapiekł. Zalałem śrube WD-40 i dalej nie moge odkręcić a do imadła nie mam dostępu. Używałem kombinerek i zjechałem gwint. Nic z niego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi