Skocz do zawartości

[części ] różne ,dużo

marco68

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po zakończeniu przygody rowerowej pozostalo sporo różnorakich części rowerowych ,w zasadzie są budżetowe, nigdy nie miałem aspiracji na wyższą półkę,potrzebne są ceny i spis rzeczy ale jest tego tyle.. .wpisze amor Judy xc hydrcoil, stan b. dobry za 150,komplet Avid elixir r, tył i przód za 260.

Napisano

A twoja odpowiedź to czemu miała słuzyć? Nie jesteś zainteresowany nie pisz i nie czytaj,gdybym miał umieścić całą listę bylo by to ponad 100 pozycji,wpisałem dwie i dałem znać że jeszcze coś jest,wszyscy są tacy dokładni i pedantyczni?

Napisano

Ja też nie rozumiem oferty, teraz każdy kto chce kupić jakieś tanie części do roweru będzie pytał czy przypadkiem nie masz? W opisie tematu jest "Części różne, dużo" a w rozwinięciu jedynie amor i hamulce...

Napisano

A co tu jest do rozumienia?Jak przygotuje oferte to pewnie ją całą wkleje,zadawanie pytań to jakiś problem?Rozbierając kilka rowerów to pewnie będzie tych części dużo,nawet bardzo dużo.

Napisano

To bardziej wygląda na sprzedaż części wystawkowych, niż wietrzenie piwnicy rowerzysty. Napisz co potrzebujesz, a znajdę w magazynie :P.

SPD shimano m540 jest Panie Kierowniku ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...