Bartek1988 Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam mam nadzieje ze w dobrym dziele pisze temat bo jest to mój 1 temat. Problem polega na tym że mam obecnie rower carbonowy + amorek z rurą tapered i stery tez tapered , chce zmienić widelec na sztywny ale w sztywnym jest rura niestety 1.1/8 . Pytanie brzmi czy kazda bieznia podejdzie pod stery bo obecnie mam bieznie 1.5 na rure 1.5 a jak bym kupił bieznie 1.5 ale na rure 1.1/8 to czy to zgra sie stery mam VP , a czy vp ma w sprzedaży osobno np bieznie ? Druga sprawa też chodzi o widelec sztywny firmy TRIGON wyglada extra ale nimy na koło 28-29 czy to zgra sie np. z ramę i kołami na 26 ? Pozdrawiam
Fenthin Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.