Skocz do zawartości

[rajdy] Poznań i okolice, darmowe lub z małym wpisowym ;)

boogeyman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

macie może info o najbliższych rajdach w Poznaniu i okolicach? Dystans tak z 25km minimum, im więcej tym lepiej :) coś jak Rajd Radia Merkury. Najważniejsze, aby wpisowe było minimalne lub bez wpisowego.

Wiem że nie długo jest bike maraton i solid bike, ale płacić 70 lub 100zl średnio mi się uśmiecha. Moja jazda jest raczej rekreacyjna, ostatnio dystans 102km pokonany w 5:20h z przerwami, więc na dobry wynik nie mam co liczyć. Chociaż wtedy był upał 30C, w normalnej pogodzie może poniżej 5h bym zszedł ;) ale to i tak słabiutko...

Poprostu przejechalbym się z ciekawości aby zobaczyć jak to jest w maratonach :)

Pozdrawiam

Marek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.