KasiaNiew Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam wszystkich zainteresowanych moim pierwszym na tym forum postem. Problem dotyczy sztycy siodełka amortyzowanego. Trudno stwierdzić przez co dokładnie, ale nie mogę zakręcić takiego plastiku, który jest widoczny na zdjęciu. Być może został on całkowicie odkręcony, a nie powinien i już nie ma możliwości zakręcić, ale to raczej nie jest właściwy tok myślenia, później stwierdziłam że może gwint został naruszony, ale jak to sprawdzić? na tym widocznym nic nie zauważyłam niepokojącego,a ten od środka nie jest wystarczająco widoczny. Problem może nie byłby nurtujący, ale zastanawia mnie to czy nie ma to wpływu na miękkość amortyzatora. odkąd zauważyłam że jest odkręcony, mam wrażenie że jest twardziej na siodełku, ale może to złudne? Przecież reguluje się za pomocą klucza ampulowego na dole sztycy. Jeśli ktoś rozumie mój problem i potrafi mi pomóc będę bardzo wdzięczna
Piksel Napisano 20 Sierpnia 2014 Napisano 20 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.