talento259 Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 @up oczywiście jest zaklepane Zamawiających prosze o kontakt w PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 1 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Że tak zapytam.Jakie naklejki jeszcze zostały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Aktualnie: 7x pełne - czarne 1x fr.org - czarne jak będzie większe zainteresowanie dodrukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 U mnie wygląda to tak. Z drugiej strony ramy jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 I ja wreszcie znalazłem chwilę i okleiłem swój jednoślad . Od teraz jestem rozpoznawalny . Dzięki wielkie Talento za przesyłkę oraz całą akcję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najtel Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Sa jeszcze naklejki? Sent from my MX4 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.