talento259 Napisano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Tak, naklejki są aktualne, nie wiem czemu nie wyskoczyło mi powiadomienie że ktoś tutaj napisał Można składać zamówienia na priv, trochę mi tego zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witam. Przypomniało mi się, że miałem fotę zapodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unclednken Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 A ja proponuję również takie rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozzobike Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Jak mozna je zdobyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Czy są jeszcze naklejki?pisałem na priva ale bez odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 @member talento. Masz jeszcze klejki forumowe? Napisałem PW ale brak odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 No to jeszcze raz... są jeszcze dostępne naklejki klubowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutrus Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Chętnie wezmę nr. 1 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Tak tylko, żeby talento dał jakiś znak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Ja też byłbym chętny jeśli dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Ja także jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Chyba temat już umarł . Jakby znalazło się trochę chętnych to mogę wskrzesić temat. Tylko trzeba znaleźć jakąś drukarnię, która zrobi to dobrze i przede wszystkim zrobi naklejki. Przydałyby się jeszcze projekty tych klejek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Mogę druknąć jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Super!!! Teraz tylko trzeba jakoś zdobyć projekty, żeby to wyszło jak poprzednio Można zrobić wstępną listę chętnych, żeby zobaczyć, czy w ogóle opłaca się w to wchodzić (poza tym fajnie byłoby zobaczyć na ścieżce, czy w trasie oznaczony rower i pogadać z forumowiczem ) Chętni niech zapisują się na poniższą listę metodą kopiuj wklej nie cytowanie Lista chętnych na naklejki fr.org: PS: Poza tym Talento gdzieś krąży na forum (napisał posta 16.01.2016, więc może wskrzesi temat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Naklejki są aktualne jak najbardziej jestem w stanie powysyłać. Można zrobić listę, tak jak zaproponował @scotek i nastąpi wysyłka. Dostępne: 7x pełne logo czarne 6x FR.org czarne 1x FR.org kolorowe To z tego co mi zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 1. Piotrek383 - 1x kolorowe FR.org, 2x czarne FR.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 2. wymiennik - 2 x pełne logo czarne, 2 x czarne FR.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad9100 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Ja też bym się pisał tylko może ktoś wstawić zdjęcia? Te z 1 posta już nie aktywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 tylko może ktoś wstawić zdjęcia? Ja jakiś czas temu kupowałem takie. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad9100 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Ok. To bym się pisał 2x fr czarne 2x fr kolorowe Da radę załatwić? Napisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 @up kolorowa jest tylko jedna fr.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad9100 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Zamówienie poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Ale jedną kolorową to ja zaklepałem na początku I mam nadzieję że została. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.