scoobel Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nie dziwne ze sie rozeszly bo sa naprawde fajne, mam nadzieje ze cos zostanie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 A jakie jeszcze wogóle planujesz naklejki ? Bo bardzo bym chciał 4 małe Fr.org na goleń tą kolorową na przeżroczystym tle Chodzi mi o tą naklejkę na goleń taką ja ma @Fethin. Jeśli coś mogę zamówić 4-5 sztuk. Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 To zapraszam na PW. Dla mnie to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Naklejki dotarły całe i zdrowe (czas oczekiwania od nadania: 2 dni) Tu zdjęcia jak wyglądają: http://imgur.com/maWCaQl http://imgur.com/Vjojnt6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jednak najlepiej te naklejki wyglądają na jasnym / białym widelcu. Elegancja - Francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Potwierdzam.Te na czarne lakiery są słabe,ledwo je widać. Jest za słaby kontrast między kolorami.Ewentualne foto jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Dobrze, że piszesz. Ja nie mam żadnego czarnego elementu, na którym mógłbym wypróbować. Dodaj fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Dzisiaj drukowane, nowa rolka, obecnie wszystkie naklejki są dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Paczka doszła wczoraj ale efekt zobaczyłem dzisiaj. Te na czarne lakiery są słabe,ledwo je widać. Jest za słaby kontrast między kolorami. Potwierdzam na czarnym praktycznie nic nie widać. Szkoda bo 3/4 roweru ma czarnego. Nr 3 na Czerwonym widać fotki może jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Te nowe lekko poprawiłem, może coś da - są inną farbą zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Z racji braku czasu przez ostatnie kilka dni, dopiero teraz mogę pokazać jak wyglądają naklejki u mnie. Nie mogłem ostatecznie się zdecydować, którą naklejkę nakleić, więc przykleiłem obie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Zapraszam do kupna, nie chciałbym zostać z około 100 naklejkami na lodzie :_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Spokojnie, na pewno się rozejdą! Przy okazji mogę powiedzieć tym, co się wahają, że naprawdę warto! Moja przezroczysta wlepa tuż przy tylnej oponie trzyma się mimo smagającego ją błota i deszczu. Cały czas jak świeżo naklejona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Dzięki bardzo Od grubo ponad 2 tyg nie miałem ani jednego zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 No to odgrzewam kotleta. Z racji braku czasu dopiero teraz mogę zaprezentować naklejki u siebie,zatem zapraszam do oglądania.Kolorowe nie wyglądają źle...A teraz tak jak pisałem, naklejki na "czarne ramy":Wg mnie jest za małe nasycenie szarości co powoduje zbyt mały kontrast względem tła.Niech mnie jakiś grafik poprawi jbc.Szerkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Szarość nie ma nasycenia moim zdaniem A na tej naklejce musiałby być specjalny, srebrny tusz. W każdym innym przypadku szarość to po prostu mniej czarnego niż 100% black. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nie no rzeczywiście czarne średnio wygląda... Zrobie coś z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nie średnio, tylko nie wyglądają w ogóle ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Do grona oklejonych dołączyłem i ja[emoji4] (znaczy moja maszyna). Naklejka prezentuje sie calkiem niezle. Najczesciej mozna mnie spotkac w powiecie piaseczynskim (blizej Tarczyna) jak i okolicach. Do zobaczenia[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipek50 Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Te naklejki to jeszcze aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falu Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja rownież z zapytanoiem o doatepnosc naklejek. Interesuje mnie nr 1 oraz 4 na czarną goleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 I jak z tymi naklejkami ? Będzie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falu Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ilu jest chetnych i na ile sztuk? moj znajomy zajmuje sie takimi rzeczami,robi tez t-shirty z nadrukami. Jak bede wiedzial ile chcemy sztuk to moge sie zorientowac o cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ja. Nr. 3 i 4 po 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ja . Nr. 3 i 4 po 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.