annogre Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Chętnie przygarnę po 2szt. na białym i na przezroczystym tle kolorowe naklejki (te duże). Szczegóły poproszę na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Wypada jeszcze w cenę każdej naklejki wliczyć parę groszy przekazywanych do skarbonki "zakup domeny", kupić fr.org, postawić na darmowym hostingu i przekierowywać na obecny adres forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Można już składać zamówienia na przeźroczyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 tylko nie piszcie tutaj kto co zamawia bo będzie straszny burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Można śmiało zamawiać naklejki poprzez PW podając NUMER WZORU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Nowa dostawa już jest Elegancja - Francja, w najwyższej rozdzielczości jeszcze pachną drukarnią Oto fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jak wygladaja po naklejeniu na jakis kolor ? Generalnie spoko wyszly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Wygląda to bardzo fajnie, Nawet nie widać że to naklejka. Jak nie zapomnę to porobię foty jak to u mnie na rowerku wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Można śmiało zamawiać naklejki poprzez PW podając NUMER WZORU. Gdzie te wzory, z numerami? nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Na pierwszej stronie. Ale możesz mi napisać na PW to się dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Recenzja na szybko: Wersje na folii przezroczystej są ok, z bardzo bliska widać nieco postrzępione krawędzie napisów. Nie zaszkodziłoby, gdyby wersja FR była nieco większa. Naklejone na białe golenie robią dobre wrażenie. Polecam. Nieco gorzej wygląda duża na białej folii, tu rozdzielczość wydruku powinna być większa. Rozmyty szary napis "największe w Polsce". Tej wersji raczej nie polecam, trąci domoróbką. Nie zdecydowałem się na naklejenie. Fotki jutro, bo aparat został w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2014 To prawda co do tych białych, dlatego są tańsze. Były drukowane na drukarce wielkoformatowej, natomiast te przeźroczyste na takiej co okleja się samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoeinz Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Solwent to solwent gdzies ktos podczas procesu druku dal ciala...nie ma znaczenia na jakiej folii drukujesz, krawedzie powinny byc takie same. Moze ktos drukowal z marnej jakosci bitmapy a nie z wektorow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nie mam pojęcia. Dałem kumplowi logo w rozdzielczości ponad 8k, żeby nie było takich problemów. No ale wyszło jak wyszło... Za to przeźroczyste są już perfekcyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 talento259 mogę poprosić o poprawę zdjęć z post powyżej, ponieważ nie mogę powiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Wezmę 2 czarne-na-białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Obiecane fotki, jak się prezentują na goleni: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2014 TheGie https://www.dropbox.com/sc/82lwpzw2qcy9lp2/AADw7LHUxdr9f9OJU24C74JWa Proszę bardzo Obiecane fotki, jak się prezentują na goleni: Pięknie się prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 A ja mam oba bajki całe czarne praktycznie (o wideł się głownie rozchodzi) i czuje, że lipnie będzie wyglądało czarne na czarnym ;/Jest sznasa na wlepki na goleń ale na białym tle? Abo chociaż z białą obwódką aby to jakos kontrastowało do lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Ciężko by było, bo musiałbym cały taki pakiet zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Trudno, zamówię w środę parę sztuk, zobaczę jak to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Spoko, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Bardzo fajna sprawa ale przydały by się odpowiedniki na czarne amorki lub ramy bo takich też jest bardzo dużo a obecne zwyczajnie znikną na ich tle. Sam byłbym zainteresowany kilkoma kompletami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 @up Wezmę to pod uwagę przy następnym "pakiecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Otrzymałem dziś naklejki, dziękuję bardzo. Tak się prezentuje przezroczysta na amortyzator: http://4.bp.blogspot.com/-BUw95LVOQZg/VBNF5opW6oI/AAAAAAAADkQ/gtQSs8FecZU/s1600/DSCN3651.JPG Naklejki widzę że drukowane na atramentówce. Przydałoby się minimalnie wyrównać głowice, bo krawędzie są delikatnie rozmyte . Folia wygląda na bardzo wytrzymałą i świetnie się klei! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.