Jeff Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 duzo cwiczyłem manuala przejade juz ok 200m lecz doskwiera mi od pewnego czasu ból w okolicy dysku... jak temu zaradzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Może wypadało by wybrać się do ortopedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ja jednak myślę, że to ból spowodowany przeciążeniem mięśni pleców. Odczekaj jakiś czas jak przejdzie to porób trochę manuala albo poćwicz mięśnie pleców Przynajmniej tak mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezos Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 doskwiera mi od pewnego czasu ból w okolicy dysku... o ile się dobrze orientuje to dyski są pomiędzy każdym kręgiem, więc może sprecyzuj w którym odcinku bolą Cię plecy. No chyba że bolą Cię w okolicach każdego dysku co oznacza ból całego kręgosłupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.