s00pher Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witajcie, kilka dni temu chcąc dokręcić śrubkę od manetki blokady przekręciłem ją Czy wie ktoś, gdzie można kupić i czy w ogóle się da obejmę na kierownicę do manetki? Pierścień przy manetce widoczny na zdjęciu po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że można by pokombinować z opaską ślimakową Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez rkopec16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Na drugi rzut oka wydaje się, że można to zregenerować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s00pher Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wiem, że można pokombinować, jednak chciałbym wiedzieć czy można gdzieś kupić taką obejmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Poszukam na serwisie - Może coś znajdę, tylko przypomnij sie mi jutro popołudniu na PW Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) A jeszcze pytanko, czy masz taką grubą kierownice czy standardową Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s00pher Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Ok, zadzwonię jak będę pamiętał Jesteś w stanie powiedzieć jaka cena +/- Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) To groszowa sprawa. Pisz na PW Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 a na xxx rzut oka moge ci to sprzedac calą manetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Panowie, takie rzeczy to załatwiamy na PW, bo polecą ostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Sorki Piksel, Myślałem ze to są prywatne wiadomości od s00pera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s00pher Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 A jeszcze pytanko, czy masz taką grubą kierownice czy standardową Standardową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi