kris750 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Cześć, przedwczoraj zmieniłem opony, założyłem oczywiście te same dętki, napompowałem do 4 barów (wcześniej było 3,5), następnego dnia rano po przejechaniu 2 km z przedniego koła zeszło powietrze, napompowałem (nie wiem do jakiego ciśnienia może ze 2-2,5 bara ale na pewno nie 4) i już do końca trasy powietrze trzymało (jakieś 20km). Dętka łatana w 2 miejscach, zawór samochodowy, jak myślicie co to mogło się stać? Stawiam na ciśnienie i rozszczelnienie się łatki bo innego wytłumaczenia nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 sprawdz zaworki w razie potrzeby dokręć je może byc z rozczelnienie łatek bądź nowa dziura a jak juz tyle łatana to kup nowe dętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Pozwol ze skonsultuje z wyrocznia. Wyrocznia mowi zeby nadmuchac, wsadzic do wanny i zobaczyc skad leca bąbelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Też tak raz miałem, zmieniłem opony, następnego dnia nie ma powietrza a zaraz ruszam w trasę. Zdejmuję szybko dętkę, ale dziury brak, założyłem z powrotem i wszystko ok ps. nie schodziło też zaworem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Pozwol ze skonsultuje z wyrocznia. Wyrocznia mowi zeby nadmuchac, wsadzic do wanny i zobaczyc skad leca bąbelki. no jak wyrocznia tak rzecze to pewnie tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Też tak raz miałem, zmieniłem opony, następnego dnia nie ma powietrza a zaraz ruszam w trasę. Zdejmuję szybko dętkę, ale dziury brak, założyłem z powrotem i wszystko ok ps. nie schodziło też zaworem Albo fatamorgana albo nie napompowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wyrocznia jeszcze podpowiada - raz mialem sytuacje ze w detce zrobil sie naprawde minimalny zadziorek przez ktory uszlo powietrze, po ponownym napompowaniu inaczej sie ulozyl czy tez opona go docisnela i trzymal przez pare dni. Wyszedl dopiero w tescie lazienkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Do tej pory nie wiem jak to było możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.