eternit Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 No ale ja mam Defy M/L i jest za długi. Mam siodełko na maska do przodu i w górnym chwycie brakuje mi ze 2 centymetrów żeby było wygodnie a dolnym praktycznie nie da się jeździć. Musiałbym założyć jakiś dziwny mostek 60-70 mm żeby było git. Chodziło mi o to jak ma się geo Defy M/L do Enuranca L bo wydaje mi się dosyć zbliżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wcześniej podałeś swoje parametry wzrost 186 cm/ noga 85 cm czyli masz długi tułów - więć teoretycznie Defy M/L absolutnie nie powinien być za długi. No chyba, że masz nieproporcjonalnie krótkie ręce. Może warto skorzystać z bike-fittingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Masz za duzy rower i kolejny chcesz kupic bez przymiarki? Dziwne podejscie. Majac Gianta moim zdaniem lepiej kupic krotszy o te 2-3 cm mostek, wymienic naped na nowa Tiagre albo chociaz korbe i przerzutke na dwublatowa niz kupowac kota w worku za blisko 5 tys.zl. Do tego sam nie wiesz czego od nowego roweru oczekujesz. A moze po prostu rower szosowy nie jest dla ciebie i cokolwiek bys nie kupil bedziesz sie meczyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eternit Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 No skoro u "doświadczonych sprzedawców" kupiłem rower który mi nie leży, to równie dobrze mogę w internecie trafić taki który mi pasuje. Szkoda mi trochę czasu na eksperymenty, kiedyś mnie bawiło rozbieranie i budowanie rowerów - teraż już nie. Skoro mogę sobie kupić nowy rowrer to czego nie? Dziękuję za pomoc i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.