turysta Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Zakupiłem dęteczki na aukcji: link. Wczoraj do mnie doszły więc je zamontowałem. Jest problemik bo z obu zchodzi powietrze Gdy napompuje na fulla i po 2h przejarzdzce to mam lekkiego flaczka Czy da rade jakoś temu poskutkować? Jutro z rana włożę dęteczki do wody i zobacze czy nie leci powietrze. Proponujecie coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Wywal i kup nowe. Zarządaj od sprzedawcy zwrotu kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 napisz maila do sprzedawcy z pytaniem co robić? niech Ci odeśle kase i kup coś innego ja kupiłem maxxisy http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=111367245 jutro pewnie dojdą i tez jestem Ciekawy jak z nimi bedzie ale opinie były dobre to kupiłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Ja bym napisał do sprzedawcy i mu je odesłał i niech on się z nimi buja. A wogóle to ja stosuje u siebie najzwyklejsze dętki chyba za 8zł KENDA i są wg mnie nie zawodne no i dobry stosunek ceny do jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Az dziwne ja juz kupowalem hm.. chyba z 10szt geaxow i moim zdaniem są b.dobre.. jak nabilem 5barow to po 3tyg mialem 4,5 wiec w sumie niezle trzymają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Mam zwykłe dętki dębicy na wentyl samochodowy (a jak, na każdej tankszteli sobie moge podpompować) i nie narzekam. dobrze trzymają ciśnienie (po miesiacu spadło o 0.1 MPa a pompuje 2 MPa) i są tanie - 9 zł / szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 witt2 - no nie wiem czy Ci tak szybko te maxxisy przyjdą... ja kupiłem 4 dni wcześniej od Ciebie i jeszcze do mnie nie dotarły... zaczynam się już trochę niepokoić czy aby poczta gdzieś nie zapodziała przesyłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 już mam je w reku sa leciutkie po prostu super i błyskawicznie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no nic to ja czekam dalej na listonosza... cierpliwość jest cnotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no nic to ja czekam dalej na listonosza... cierpliwość jest cnotą ja kase wpłaciłem w niedziele wiec w poniedziałek koło 10 rano dostałem maila że wysyłają na podany adres w mailu i dzisiaj doszło piorytetem z samego rana . ale pozytywa im wystawie dopiero jak je dzisiaj przetestuje w terenie czy aby nie schodzi powietrze jak w geaxach TURYSTY..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.