Kapibara Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam, Mam zamiar kupić oponę kolorystycznie pasującą do mojego roweru. Czy jakiś użytkownik podobnego wynalazku mógłby podzielić się doświadczeniami, jak wygląda taka opona po pokonaniu jakiejś trasy? Kolor traci swoją wyrazistość w trakcie użytkowania? Farba psuje w jakiś sposób właściwości opon, wpływa na trakcję? Bardzo przydatne byłyby zdjęcia
Keke Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Cóż, właściwie to taka opona nie jest pomalowana, tylko guma jest kolorowa. Wiadomo że taka opona, jak każda, się brudzi i po jakimś czasie robi się szara. Zawsze możesz ją umyć, ale żeby myć opony... PS czarny pasuje do wszystkiego.
Kapibara Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Napisano 19 Sierpnia 2014 Z tym "pasująca" to może źle to ująłem bo czarny oczywiście również pasuje, chcę ją po prostu w kolorze ramy Choć po "symulacjach w Paint'cie" nie wygląda to aż tak ciekawie jak w wyobrażeniach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.