fragi Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Chcę kupić długie spodnie/leginsy na chłodniejsze dni. Przeglądając na stronie decathlonu natrafiłem na takie o to leginsy z szelkami w cenie 99zł(przesyłka gratis) http://www.decathlon.pl/legginsy-na-rower-mskie-z-szelkami-id_8282708.html Miał ktoś styczność z odzieżą marki B'twin ? A może nawet z tymi? Warto kupić te spodenki czy może za te 100zł kupiłbym coś bardziej sprawdzonego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek76 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Mam spodenki i koszulki rowerowe tej marki. Spisują sie całkiem dobrze, a nawet więcej jak za taką cenę. Długie spodnie ocieplane kupiłem na www.stanteks.pl polecam wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Miałem dokładnie te spodnie. Byłem z nich zadowolony. Częściowo spaliłem je jak suszyłem na lampie. Nogawki się ostały to je obciąłem i mam nogawki pod krótkie spodenki. Ostatnio kupiłem sobie takie same, tylko nie mają już tych odblasków na łydkach. Btwin oszczędza na odblaskach. Najlepiej jakbyś podjechał do decathlonu i przymierzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.