ezios Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ciekawostka. DENNY - TEAGUE X Sizemore - Electric utility bicy…: Strach zsiadać będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Trzeba przyznać, że super zrobiona reklama i wiele ciekawych rozwiązań,ale raczej nie wydałbym takich pieniędzy na rower na miasto Ale widzę, że rower niby taki super wypasiony, a na hydraulikę pożałowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ciekawy jest sposób zabezpieczania tego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Mi najbardziej podobają się te błotniki ciekawe jak to zachowuje się przy różnych prędkościach. Wszystko zależy od szybkości. Rower ogólnie bardzo ładny i ciekawy, tylko weź kup coś takiego do naszego złodziejskiego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Moim zdaniem rower jest taki, jak sama nazwa wskazuje - denny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Classified Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Dla mnie ten rower jest brzydki, ale jego celem jest bycie takim mini pickupem Do zakupów na mieście. Do sprawnego obskoczenia paru sklepów. Pytanie ile to będzie kosztować. Kto i co zabezpieczy go przed kradzieżą? Rozum, kolego drogi. I rozsądek. Wszędzie na świecie kradną rowery, Polska akurat się wcale na tym tle nie wyróżnia specjalnie. Tutaj jest parę ciekawych patentów na przypinanie go do elementów infrastruktury miejskiej, jednakże najprostszym sposobem zabezpieczenia roweru jest stawianie go w taki sposób i w takim miejscu, żeby złodziej albo nie miał jak go zabrać, albo go ogóle nie widział. Uwierz mi, każde zabezpieczenie rowerowe da się opracować dla sprawnego eksperta, pytanie jest o czas. Zabezpieczenie nie jest po to, aby być niepokonane. Ma zajac zbyt wiele czasu ekspertowi i zniechęcić amatora. W przypadku tego roweru podobnie jak każdego innego może mieć miejsce sytuacja, że zostanie sama kiera lub rama a reszta podzespołów wybierze się na spacer Ogólnie rzecz ujmując, rower dla mnie brzydki, pytanie o wydajność elektrycznego napędu i koszt zakupu-serwisu. Sam wygląd nie jest znowuż aż taki kosmiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 To prawda, nie istnieje zabezpieczenie nie do obejścia, nawet słynny new york legend oddany amatorowi padnie, jeżeli będzie wystarczająco dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.