wigry Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Chodzi mi o farbę fotoluminescencyjną. Świeci ona bez potrzeby użycia światła UV. "Ładuje" się światłem w dzień i świeci w ciemnościach. Macie jakieś info praktyczne, czyli ile tego trzeba na pomalowanie ramy i kół ? Jaka cena,gdzie najlepiej kupić itd.
ugupu Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 http://www.noxan.pl/bhp/farba-luminescencyjna.html?gclid=COnnt8vJnMACFRMatAodM20A2g
zekker Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Z praktycznych porad, jeżeli chcesz w ten sposób poprawić widoczność roweru, to maluj tak, żebyś podczas jazdy nie widział tego świecenia. Każde źródło światła, które nie oświetla Ci drogi sprawia, że gorzej ją widzisz.
wigry Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Napisano 18 Sierpnia 2014 spoko spoko to ma być rower do wieczornych,luzackich,z muzyką na uszach,przemyków po centrum miasta dla odstresowania się i zabicia nudy Na trasy i górskie wypady mam co innego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.