ridlak Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam! Właśnie szukam kamerki do przymocowania na kask coś ala GoPro, ale tańsze. Kumpel zakupił i poleca mi Eagl Eye CubiCam (chyba stąd), ale wolałbym się poradzić szerszego grona, bo to jednak nie jest taki mały pieniądz. Byłbym wdzięczny za opinie!
Mod Team Pixon Napisano 21 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 21 Sierpnia 2014 Nie pakuj się w to, nie warte wydanych złotówek. Ja skusiłem się na ten produkt i teraz żałuję, lepiej dozbierać i od razu kupić coś co zagwarantuje Ci ostry obraz, ładne odwzorowanie kolorów i będzie wytrzymywało trochę dłużej niż godzinę kręcenia... Jestem strasznie niezadowolony z zakupu, nie polecam!
ridlak Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Napisano 22 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedź! Kolega akurat mówił mi coś innego i z ciekawości zobaczę jak to się sprawuje u niego ale z zakupem na razie się wstrzymam
HerbertH Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 · Ukryte przez safian, 2 Września 2014 - Brak powodu Ukryte przez safian, 2 Września 2014 - Brak powodu Skoro dopiero zaczynasz, to może spróbuj tej kamerki: http://www.morele.net/kamera-natec-extreme-media-sport-cam-hd50-full-hd-585993/ dla średnio wymagających jest ok. Osobiście nagrywam nią z kasku i jestem zadowolony. A jak się zepsuje to dopiero kupię gopro;)
MikeSkywalker Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 · Ukryte przez safian, 2 Września 2014 - Brak powodu Ukryte przez safian, 2 Września 2014 - Brak powodu Panowie świeżaki na forum nie reklamują przypadkiem sklepów internetowych?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.