staticc Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam Serdecznie wszystkich użytkowników forum Mam pewien pomysł i chciałbym się nim pochwalić i prosić o rady i porady,oceny innych użytkowników. Zacznę od początku Posiadam dom pod Warszawą okolice pruszkowa. mam na dole(piwnica-przyziemie) lokal o powierzchni 50m2 do zagospodarowania i pomyślałem aby to miejsce przeznaczyć na magazyn dla rowerów,nart,desek itp Na pomysł założenia magazynku wpadliśmy razem z naszymi znajomymi. Wielu z nich,mieszkających w blokach, pytało o możliwość bezpiecznego przechowania rowerów zimą,deski snowbordowe i nart na lato. I tak, rower do roweru,deska do deski od znajomego, od kolegi, nazbierało się tyle rzeczy, że postanowiliśmy zainwestować w ten pomysł. oferta dla klienta koszt wynajęcia 10zł-za miesiąc klient moze sam dostarczyć swoj rower do magazynu,lub po wczesniejszym umówieniu mozemy odebrać rower od klienta,przechować go a po czasie wynajmu przywieśc go-oczywscie odbiór i przywóz za darmo oczywiście dla bezpieczeństwa klienta i siebie musi być podisana umnowa-cywilno prawna lokal do przechowywania jest ogrzewany,zabezpieczony i ubezpieczony chcialbym poznać wasze zdanie na temat takiego pomysłu pozdrawiam i czekam na rady,porady staticc@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.