wwoMichal Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam, wiem, że taki temat był. Baa nawet założony przeze mnie. Ale niestety plany u mnie poszły w nie pamieć i dopiero teraz jestem skłonny kupić rower a żeby zapytać się w tamtym temacie jest już za późno ponieważ jest zamknięty. Otóż poszukuję roweru głównie: Kross ale marki takie jak Merida,Scott,Trek,Giant itp. są również do przyjęcia ale chciałbym zobaczyć jakiegoś Kross'a a z wypowiedzi w tamtym wątku wywnioskowałem, że np. u Pana Żuchlińskiego do którego mam najbliżej nie ma Kross'ów. Mam jeszcze jedno pytanie, kiedy są największe rowerowe wyprzedaże? Przepraszam za sianie zamętu POZDRAWIAM!
chudeusz09 Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja kupiłem sabotqge 4.0 cross. Cena mega atrakcyjna (~1400zł). Sklepy w Wołowie i Obornikach (nie pamiętam nazwy, jak wrócę z urlopu to poszukam paragonu).
chudeusz09 Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 Ten sklep wygadał jak jedna wielka promocja. Rower taki jak na tej stronie http://cenyok.com/mobile/pl/p/Rower-crossowy-SABOTAGE-4.0-CROSS/6752# U nich stał za 1399zł. Zażyczyłem sobie wymiany sztycy na amortyzowaną oraz klamkomanetek na osobne manetki deore i klamki (te już tektro bo kurat lepszych nie miał) i wyszło 1500zł. MTB też tam mieli, szosówki, składaki itp. Mały sklepik w sumie i ceny również małe
deejay205 Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Pro Sport w Wejherowe (na wylocie w kierunku Gościcina po prawej stronie)
wwoMichal Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Napisano 18 Sierpnia 2014 Tylko w Pro Sporcie chyba cen nie mają najniższych co?: ) Kiedy w sklepach są największe przeceny?
deejay205 Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 A nie lepiej pochodzić po sklepach, przymierzyć się do danego modelu danej marki i jak Ci podpasuje jakiś to poszukać najtańszej oferty w necie (oczywiście patrząc na opinie sprzedającego)
BTG Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Wielki sklep zrobili w Hali Olivii - sklep córka z wysepki we Wrzeszczu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.