Skocz do zawartości

Gdzie kupić rower na Pomorzu? VOL. 2

wwoMichal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, wiem, że taki temat był. Baa nawet założony przeze mnie. Ale niestety plany u mnie poszły w nie pamieć i dopiero teraz jestem skłonny kupić rower a żeby zapytać się w tamtym temacie jest już za późno ponieważ jest zamknięty. 

Otóż poszukuję roweru głównie:

Kross ale marki takie jak Merida,Scott,Trek,Giant itp. są również do przyjęcia ale chciałbym zobaczyć jakiegoś Kross'a a z wypowiedzi w tamtym wątku wywnioskowałem, że np. u Pana Żuchlińskiego do którego mam najbliżej nie ma Kross'ów.

Mam jeszcze jedno pytanie, kiedy są największe rowerowe wyprzedaże?

Przepraszam za sianie zamętu POZDRAWIAM!

Napisano

Ten sklep wygadał jak jedna wielka promocja. Rower taki jak na tej stronie

http://cenyok.com/mobile/pl/p/Rower-crossowy-SABOTAGE-4.0-CROSS/6752#

U nich stał za 1399zł. Zażyczyłem sobie wymiany sztycy na amortyzowaną oraz klamkomanetek na osobne manetki deore i klamki (te już tektro bo kurat lepszych nie miał) i wyszło 1500zł. MTB też tam mieli, szosówki, składaki itp. Mały sklepik w sumie i ceny również małe ;)

Napisano

A nie lepiej pochodzić po sklepach, przymierzyć się do danego modelu danej marki i jak Ci podpasuje jakiś to poszukać najtańszej oferty w necie (oczywiście patrząc na opinie sprzedającego)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...