lyski Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 No to tak wczoraj kupilem te Black Boxy chodzilo wszystko spoko troche poskakalem a dzis rano wstaje i tarcza co i raz mi obciera o klocek.Jak to wyregulowac? Pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 No to tak wczoraj kupilem te Black Boxy chodzilo wszystko spoko troche poskakalem a dzis rano wstaje i tarcza co i raz mi obciera o klocek.Jak to wyregulowac? Pomozcie Sprawdz czy tarcza nie odkrecila Ci sie czasem od piasty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Obcieranie tarczy o klocki to norma, zwłaszcza jak się skacze. Nie przejmuj sie tym ;- ) Spróbuj może trochę poregulować pokrętłami przy hamulcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 na poczatku kazda tarczowka musi sie dotrzec troche wiec nie przejmuj sie, zacznij sie zastanawiac po ok 50-100km jesli dalej bedzie obcierac, a regulowac lekko sie chyba da, w moim unique jest regulacja srubami zaraz przy adapterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZYMON 21 Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 To nie tak latwo ustawic ja tez sie meczylem z tym tez mam black boxa z tylu 180 a z przodu 203 ale teraz tak sie dotarla ze jednym palcem naciskam klamke i hamuje na asfalcie z piskiem a przud to juz nie wspomne normalnie zyleta w miejscu staje na przednim kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.