Skocz do zawartości

[rower] trek 7.5 FX vs. giant escape rx 1

subm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

napęd na podobnym poziomie plus dla ramy Treka za okablowanie schowane w ramie o ile wiem to jeszcze gwarancja dożywotnia na ramę w Treku więc dla mnie lepszym wyborem jest Trek. Jesli chodzi o pozycję na rowerze na Treku będziesz siedział bardziej wyprostowany niż w Giant-cie

Napisano

aż tak trudny pewnie nie będzie, wezmę to co będzie ;)

tak na marginesie, jak jest z wytrzymałością obręczy? ogólnie będę jeździł po mieście więc bliższe spotkania z kraweżnikami są nieuniknione, na co zwracać uwagę przy zakupie?

dzięki

Napisano

Giant ma obręcze sygnowane swoim logo :icon_question:  zaś KTM ma bontragery które w mieście na pewno dadzą sobie radę jeżeli nie będziesz skakał po krawężnikach na co zwracać uwagę przy zakupie :icon_question:  wszystkiego i tak nie sprawdzisz ja bym sprawdził czy geometria mi pasuje koła czy są wycentrowane zrobilbym jazde próbną dla sprawdzenia pracy napędu nie które wady moga wyjśc dopiero w dłuższym uzytkowaniu ale przeciez będziesz miał gwarancję a wtedy niech się serwis martwi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...