RZUŁF Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 nie ma co się chlastać... jest ryzyko jest zabawa 50 zł to jeszcze nie majątek http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=1570 też jest rozmiar i bardzo "kultowo" :wink: ps. sprubuj jescze raz naprawdę b. mocno dokrecić jarzemko w swojej sztycy
Paviarotti Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 Kurde ja tam bym nie patrzył na "popularna firma" tylko brał to co dobre. IMO najlepiej byłoby jechac do serwisu i ewentualnie przymierzyc inną sztyce, zeby sie nie okazało, że to nie ona zawiniła. Według mnie jeśli sztyca po gruntownym rezebraniu i nasmarowaniu dalej trzeszczy (mam nadzieje ze część "wsuwną" też nasmarowałes?) to nie będzie ona. Chyba, że jest w trakcie łamania...
Wilku89 Napisano 5 Lipca 2006 Autor Napisano 5 Lipca 2006 u arnika jest drogo, z i wybor firm maly. jak nie podziala super hiper bomba szał dokrecenie sruby, to wymienie sztyce na accenta. Kurde ja tam bym nie patrzył na "popularna firma" tylko brał to co dobre. IMO najlepiej byłoby jechac do serwisu i ewentualnie przymierzyc inną sztyce, zeby sie nie okazało, że to nie ona zawiniła. Według mnie jeśli sztyca po gruntownym rezebraniu i nasmarowaniu dalej trzeszczy (mam nadzieje ze część "wsuwną" też nasmarowałes?) to nie będzie ona. Chyba, że jest w trakcie łamania... czesci wsuwnej nie smarowalem, zrobic to od zewnatrz i wenwnatrz i do wyskosci ogranicznika na sztycy?
Paviarotti Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 LOL Posmaruj zewnetrzna całą (czyli tyle ile wsuwasz) Teraz to na pewno nie bedzie trzasków...
Wilku89 Napisano 5 Lipca 2006 Autor Napisano 5 Lipca 2006 O kurcze. teraz gdy zacisk otworzylem trzasnelo!!! to faktycznie sztyca, zaraz posmaruje.. ehh i sie okaze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.