wsxcde Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Mam pytanie, czy wszystkie szlaki w Ojcowie są dostępne dla rowerów czy jest na któryś zakaz ? Wybieram się w weekend przetestować mój nowy nabytek i nie chciałbym się naciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Teoretycznie po pieszych nie wolno jeździć na rowerach, w praktyce jest nieoficjalne przyzwolenie strażników na taką jazdę, ale nie w weekendy, kiedy w Ojcowie jest gorzej niż na Krupówkach w Zakopanym. Zdecydowanie odradzam jazdę po szlakach w wakacyjnie weekendy, zresztą odradzam jakąkolwiek wizytę w Ojcowie w te weekendy (jeżeli chodzi o jazdę na rowerze MTB), wtedy zjeżdża tam cały Kraków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsxcde Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 ok, dzięki. To w takim układzie pójdę za Twoją radą i pomyślę nad inną trasą. Czy ten nalot ludzi to obejmuje wszystkie podkrakowskie dolinki czy tylko Ojców cieszy się taką popularnością ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Wszystkie miejsca powiązane a Parkami Narodowymi w tej części świata to w tym okresie jeden wielki deptak. Wszystko poza już jest lepiej ale to też zależy od tego jaki ma urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ja byłem jakieś dwa trzy tygodnie temu w niedziele do południa i nie było tragedii. Fakt jest trochę ludzi, ale spokojnie da się przejechać. Możliwe że jest to też uzależnione od szlaku - ja jechałem niebieskim z pod bramy krakowskiej do rudawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.