Exodiss Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam, sprzedawalem swoją stara ramę od mojego byłego roweru makrokesza. Miałem wycofać aukcje jednak pech chciał ze zabrano mi internet a jakiś gościu z 0 komentarzami wygrał aukcje za 5.50 zł... 2x więcej dostane w skupie aluminium... Do tego pakowanie i barwienie się z wysyłką przedmiotu na którym i tak tracę. Jakieś problemy mogą wystąpić jeżeli mu tego nie wyślę? Gościu wpłacił pieniądze ale mogę mu je odesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 a ja mam problem z przed wczesnym wytryskiem... popraw tytul tematu to jedno drugie,zadzwon, napisz do goscia ze sprzedasz mu ją za np 100zł i jesli sie zgodzi to masz 100zl a jesli nie to odsylasz kase i masz dalej rame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 a ja mam problem z przed wczesnym wytryskiem... popraw tytul tematu to jedno drugie,zadzwon, napisz do goscia ze sprzedasz mu ją za np 100zł i jesli sie zgodzi to masz 100zl a jesli nie to odsylasz kase i masz dalej rame. No to współczuję, Dzięki za radę, zadzwonię jutro do niego - generalnie nie chce wyłapać negatywa za błąd internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 mysle ze nikt nie bedzie taki zlosliwy zeby dawac negatywa,po drugiej stronie tez jest czlowiek ps. ja kiedys "sprzedalem" obudowe za 2zl ale dogadalem sie z gosciem na 50.Bez negatywow i problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.