Gość Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 Mam dla was zagadkę, znalazłem u siebie całkiem dużo smaru tylko nie bardzo mam pojęcie co to jest ( w sensie rodzaj) Charakterystyka: - Żółty - Raczej bez zapachu - Konsystencja kiślo budyniu Ktoś ma chociaż pomysł co to może być?
Keke Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 Opis który podałeś pasuje do setki smarów. Może jakieś zdjęcie opakowania czy coś. Towot pewnie.
Gość Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 Czlowiek, prosze...... Mam taka zagadke, mam samochod, niebieski, cztery kola, nie wiecie co to ? Nawet jak ktos prawidlowo odpowie, to moze odpowiedziec do czegos zupelnie innego. Np zielony, wiekszosc powie ŁT 4 S3, a ja powiem Orapi Marin Grease, itd...
Gość Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 Nie spodziewalem się w sumie że może być aż tyle gatunków, podejrzewam wazelinę techniczną... Opakowania nie ma:) W takim razie chyba do zamknięcia
dawkon13 Napisano 17 Sierpnia 2014 Napisano 17 Sierpnia 2014 Pewnie, tak jak pisali koledzy wyżej, takich smarów jest tysiące- ja mam o takich "parametrach" i wygląda on tak:
tomeks69 Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Prawdopodobnie smar STP - jeden z najsłabszych gatunków smaru. Tak jak pisałeś - kolor kremowo-maślany- często wytrąca się dużo oleju z niego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.