Skocz do zawartości

[oświetlenie]Lampki Pozycyjne od CatEye

micrusek95

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chciał bym się was spytać o lampkę Cateye TL-LD150-F (przód) i TL-LD150-R (tył) . Czy ma ktoś owy sprzęt i czy mógł by powiedzieć coś na temat jego świecenia. Ważne jest , aby lampki były widoczne z dużej odległości . 

http://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/oswietlenie-rowerowe/lampki-przednie/p,lampka-przednia-tl-ld150-f-cateye,11236.html?qrtc_slt=slt_product_2_cr&qrtc_tpl=tpl_prod_view&qrtc_typ=prd&qrtc_prd=75766330&qrtc_pos=5&skad=quartic

Z góry dziękuję za pomoc :)

Napisano

Kiedyś miałem tylną - służyła mi bardzo długo,  zostawiałem przy rowerze i mi zajumali :)

W opinii kierowców byłem widoczny.

Polecam mieć przynajmniej dwie lampki.

Kamizelka odblaskowa też się przydaje.

Napisano

Okej , dzięki za odpowiedź 

Lampka w poniedziałek dojdzie więc napisze jak świeci .

Na  stroju rowerowym też mam jakieś odblaski , ale to jednak nie kamizelka odblaskowa :P

Napisano

Lampki dotarły :D

Musze powiedzieć , że się nie zawiodłem . Lampki mają szeroki kąt świecenia około 165st. , tylna jest bardzo mocna w porównaniu do przeciętnej , jest widoczna z dużej odległości. Przednia oczywiście nie oświetla drogi bo jest ona tylko pozycyjna , ale moc ma taką samą jak tylna , . Teraz na pewno jestem lepiej widoczny . W mojej opinii lampki od CatEye są godne uwagi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...