CZy Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam, Mój budżetowy rower wymaga odchudzenia, a że jestem stosunkowo nowy w MTB, to zdecydowałem się poprosić forumowiczy o pomoc. Rower służy mi właściwie do wszystkiego. Robię na nim kilometry, ale i polatać czasem lubię. Nie jestem bardzo wymagającym rowerzystą, ale przydałoby się urwać z niego trochę wagi w miarę możliwości. Mam nadzieję, że bardziej obeznani w temacie doradzą mi czym zająć się w pierwszej kolejności. Oto specyfikacja: Obecnie rower waży około 14,2 kg. Rama Prodigy Johnny BravoWidelec SR Suntour Duro 130 mmKierownica NS X-UP XLMostek Tioga TaskforceSztyca AccentSiodło Selle Italia Q-BikPedały Plastikowe platformy HaroManetka Shimano AlivioPrzerzutka tylna Shimano AceraHamulce Avid Single Digit 5 (v-brake)Dźwignie hamulca -- Shimano Deore LXKaseta/wolnobieg Shimano CS-HG30-)Łańcuch SRAMKorba Truvativ Hussefelt 2.2Suport nie wiem Obręcze Alexrims DM 24 26"Piasty GrimecaOpony Schwalbe Table Top 2.25Dętki nie wiemZacisk sztycy AccentStery TiogaGripy Dartmoor skręcane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi