mig12345 Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Mam wrażenie, że po prostu wypowiadają się osoby które nigdy nie miały licznika bezprzewodowego. Ja taki mam w wcześniej miałem przewodowy. A argument o tym, że hamulce są też na lince jest śmieszny. Zdarzyło się wam wyrwać linkę? Mi nie. A przewód od licznika tak. Nawet nie chodzi mi tutaj co jest lepsze bo oba typy mają swoje wady i zalety. Ale pisanie o zakłóceniach w STS jest po prostu śmieszny. Co najlepsze, piszą to głównie osoby posiadające licznik przewodowy. Przepraszam panowie, że tak dosadnie. Ale czytając wasze posty, mam wyrażenie, że mam szajs a nie licznik hmmmm przy okazji: argumentowanie ' jest śmieszny', 'jest po prostu smieszny' jest jakieś takie mało przekonujace a może jest smieszne? :-) PozdrawiamM
Marjanek Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Ale o co cała ta wojna ? Jeden chce kabel inny nie, jeden lata po krzakach i cieniutki kabelek urywa, drugi jeździ spokojnie to kabelek nie ma o co się urwac
ugupu Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Na mostku nie ustawisz kątu. Fabrycznie brak takiej możliwości ale przecież "polak potrafi"...
grzech1991 Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Argument za bezprzewodowym to bez problemowa praca, korzyści wynikające z braku kabla. To są argumenty, jeśli chodzi o wady to z pewnością krócej działająca bateria.
siemalysy Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Witam. Od maja używam Sigmy 12.12 BC z kablem i spisuje się bardzo dobrze. Celowałem w STS ale akurat w sklepie nie było więc kupiłem na kablu. Myślę o zmianie na 16.12 STS w przyszłości z kadencją. Uważam, że szybciej zużywająca sie bateria nie jest wadą. Koszt takiej baterii to ok. 5zł za sztukę. Zakładając wymianę co najmniej raz w roku w liczniku i czujniku to koszt ok. 10 zł, więc tragedii nie ma.
grzech1991 Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Ja tez tak uważam, ale lepiej wspomnieć, bo mamy tu grupę dla której co chwile się rozłącza się taki licznik.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.