Skocz do zawartości

[Sports Tracker] import pliku .gpx

slaw2006

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o pomoc. Zaimportowałem plik który dostałem od kumpla ze śladem GPS. Plik jest widoczny i w kompie i w telefonie.

Teraz moje pytanie- chciałbym po tym śladzie odbyć wycieczkę i w związku z tym chciałbym mieć widoczny ślad z wgranego pliku oraz moje położenie. Po prostu taka nawigacja wizualna.

telefon lumia 630 dual sim jeśli ma to coś wspólnego.

Jeśli ten programik nie umożliwia takiej opcji to proszę zaproponujcie mi coś innego. Kilka razy odpaliłem navi computer ale ślad GPS jest w łamanych liniach prostych jakby połączył kilka punktów odcinkami ze sobą lub nawet raz mi się zdarzyło że w jednej linii prostej, nie wiem czy GPS zerwał połączenie czy mam coś źle ustawione, no i nie wiem czy jest tam taka opcja aby jechać po śladzie. Dużym plusem w sports trakerze jest to że ślad GPS jest BARDZO dokładny dlatego nie chciałbym z niego rezygnować!

Proszę o jakąś rade

kiedyś testowo narysowałem trasę na www endomondo, zapisałem i odtworzyłem , było prawie ok , była niedokładna (nie pokazywała ścieżki po ulicach tylko takie łuki, na małym ekranie było to słabe . bo nie znałem terenu i musiałem się domyślać gdzie skręcić) - ale samo działanie appki ok, pokazuje ślad i Twoją pozycję

trasa z gps będzie miała bardzo dużo zapisanych punktów i będzie dokładna - zaimportuj tą trasę do endomondo i wypróbuj , może Ci przypasuje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...